Däckhotell i Haninge, Stockholm

Däckhotell i Stockholm

Låt oss ta hand om dina däck. I vårt nya däckhotell i Haninge ger vi dina däck den bästa förvaringen.


Vi på Olofssons Däckcenter erbjuder en smidig och prisvärd däckförvaring i vårt däckhotell. Vi tar hand om dina däck på ett säkert och professionellt sätt, och ger dig en bekymmersfri upplevelse året runt.

Fördelar med att förvara dina däck på vårt däckhotell

 • Vi sköter hjulskiftet medan du tar en kaffe.
 • Vi tvättar däcken medan du åker hem
 • Vi förvarar däcken vilket ger dig mer utrymme att förvara annat i garaget.
 • Vi skickar ett förslag på tid när det är dags för däckbyte. Du kan enkelt byta tid, om den vi föreslår inte passar, via vår webbplats.
 • Vi håller koll på att dina däck är säkra och har rätt mönsterdjup så att du kör säkert även nästa säsong.
dackhotell_stockholm

Vad kostar däckhotell?
Våra priser för däckhotell:

Förvaring däck personbil <=19´´ fälg från 1.195kr/säsong

Förvaring däck SUV/ transportbil >=20´´ fälg från  1.495kr/säsong

Vad ingår i vårt däckhotell?

tvatta-dack

I vår däckförvaring erbjuder vi en helhetslösning för förvaring av dina hjul. Det här ingår:

 • Förvaring av kompletta hjul
 • Försäkring
 • Däcköversyn
 • Lufttryckskontroll
 • Hjulskifte
 • Maskintvätt

Lämna dina däck på vårt däckhotell och få en smidig och trygg lösning för förvaring av dina hjul. Vi sköter skifte och förvaring av dina däck och du slipper tunga hjul som är skrymmande att förvara.

Fler fördelar med däckhotell

Att lagra dina däck på ett däckhotell, kommer med flera fördelar. Speciellt jämfört med att förvara däcken hemma. Här är de främsta fördelarna:

 1. Sparar utrymme: Däck tar upp mycket plats och kan vara svåra att förvara på ett säkert sätt hemma. Genom att använda ett däckhotell behöver du inte oroa dig för platsbrist. Vi har alltid tillräckligt med utrymme för att lagra dina däck.
 2. Säkerhet: Vårt däckhotell är en trygg och säker förvaringsmiljö. Däck kan skadas av UV-ljus, fukt och höga temperaturer, om de förvaras fel. Detta kan i sin tur påverka däckens livslängd och prestanda. Däckhotellet skyddar dina däck mot dessa skador och förvarar dem på ett säkert sätt.
 3. Bevarande: Vi använder tekniker och metoder för att förvara dina däck på ett sätt som bevarar dess kvalitet och prestanda. Självklart inkluderar vår förvaring rätt temperatur och luftfuktighet. På så sätt minskar risken för att däcken skadas.
 4. Enkel hantering: Att förvara dina däck på ett däckhotell innebär också att du inte behöver flytta däcken själv. Vi hanterar både avlämning och hämtning av dina däck, så att du sparar tid och energi. Däcken är dessutom nytvättade när det är dags att få hem däcken igen.
 5. Professionell inspektion: Vi kontrollerar att dina däck inte har slitage och skador innan de lagras, och när de tas ut från förvaring. Detta hjälper dig att upptäcka eventuella skador i tid på däcken.

 

Varför välja Olofsson Däckcenter?

Längre hållbarhet på däcken

Tack vare att våra däckspecialister rengör dina däck, kontrollerar däcktrycket och mönsterdjupet, är du alltid medveten om däckens skick. Att vi sedan förvarar dem i vårt ställage med rätt temperatur och skyddar dem mot fukt, gör att hållbarheten förlängs.


Proffsigt, smidigt och nära

Vårt däckhotell hittar du i vårt alldeles nybyggda däckcenter i Haninge. Strax söder om Stockholm, in till väg 73. I vårt toppmoderna däckhotell arbetar serviceinriktade däckspecialister som kan allt om däck och fälg.

Vi vårdar dina däck

Vägsalt, grus och damm sliter på däck och fälgar. Tvättar du inte av sina däck med rätt typ av avfettande medel är risken stor att dina däck torkar ut. Om du ändå vill förvara dina däck hemma, se till att rengöra däcken riktigt noga. Förvara dem gärna mörkt och torrt så att däcken inte tappar form och gummit torkar ut och blir hårt.

Intresserad av vårt däckhotell?