Punktering - Olofsson Bil däckcenter

Behöver du laga en punktering?

Behöver du laga en punktering på din bil?
När dina däck drabbas av punktering kan det kännas frustrerande. Vad som orsakar en punktering kan variera. Det kan inträffa när som helst. En punktering på däck kan orsakas av yttre föremål, eller på grund av en ytskada på själva däcket. Vi på Olofssons Däckcenter har lång erfarenhet av att laga punkteringar på bilens däck – det har vi gjort i många år.

Hur lagar vi punktering av däck?
Att laga en punktering är för oss en enkel process. Samtidigt är det viktigt att det lagas korrekt, för att däcket ska vara säkert att köra med. Våra professionella tekniker har lång erfarenhet av att laga punkteringar på bilens däck. Därför kan vi snabbt diagnostisera hur allvarlig punktering ditt däck har, och på kort tid laga däcket åt dig.

Laga punktering eller köpa nytt däck?
Det finns flera saker att tänka på om du får punktering på ditt bildäck. Vi behöver veta var på däcket som skadan finns, hur stor den är och om däcket är tillräckligt tjockt för att repareras. Våra tekniker gör sedan en noggrann bedömning av skadan och bestämmer om däcket kan lagas. Annars rekomenderar vi att du byter ut det punkterade däcket till ett nytt. 

mönsterdjup-bildäck
olofsson-dackhotell

Vad kostar det att laga en punktering?
Priset för att laga en punktering på ett bildäck varierar. Vi kommer att ta hänsyn till flera faktorer. Däckets storlek, omfattningen av skadan och om däcket behöver bytas ut. På Olofssons Däckcenter prioriterar vi högklassiga service till konkurrenskraftiga priser. 

Nästa gång du får punktering på ditt däck, hjälper vi dig gärna. Vi utlovar snabb och pålitlig service, så att du snabbt kan ut och köra med din bil på vägen igen.